Nieuws rondom het coronavirus

Via deze pagina willen wij u op de hoogte houden van de vervelende toestand die het hele land momenteel in de houdgreep heeft.

OPENINGSTIJDEN,

Na enkele maanden van het aanpassen van onze openingstijden kunnen wij u nu mededelen dat onze tijden weer zijn terug gekeerd naar onze normale openingstijden.

Dinsdag t/m donderdag van 9.30 tot 17.30   ***  Vrijdag van 9.30 tot 19.00   ***   Zaterdag van 9.30 tot 17.00                                                                                         Koopzondag (uitsluitend de laatste zondag van de maand) van 12.00 tot 17.00

Ons advies is om voordat u naar onze winkel komt even onze site te raadplegen.                                        

ONZE SERVICE,

Bovengenoemde tijden nemen zeker niet weg dat wij en zeker naar onze trouwe relaties of voor de vele mensen die nu niet op de normale manier kunnen  winkelen graag een extra service willen aanbieden, denkt U bijvoorbeeld aan een bezorg service ( vanaf € 30.00 is dit in Doetinchem zelfs gratis) of dat u op bepaalde tijden  (in overleg ook buiten onze openingstijden om) uw bestelling kunt afhalen in onze winkel.

U kunt ook uw bestelling telefonisch of per mail aan ons doorgeven dan zorgen wij dat deze op een afgesproken tijd klaar staat.

Wilt u liever alleen in onze winkel zijn bijvoorbeeld voor een uitleg van een koffiemachine of om in alle rust een keuze te maken uit het BUNZLAU CASTLE servies, ook dan maken wij graag een afspraak buiten de openingstijden om.

Heeft u nog vragen of mocht het om welke reden dan ook niet mogelijk zijn dat u naar onze winkel kan komen doe dan eventjes een belletje 06-12386910 of een mail naar info@koffiebranderijvenetie.nl wel graag via deze link en niet via de link elders op deze website, dan zoeken wij samen naar een passende oplossing.

Wij wensen onze klanten en medewinkeliers alle gezondheid toe!