Bezorgen en retourneren

Wij sturen uw bestelling zo snel mogelijk op.

Echter zijn wij afhankelijk van de bezorgdiensten waar wij geen invloed op hebben. We kunnen u daarom niet garanderen dat u uw product de volgende dag in huis heeft.

Daarom vragen wij u vriendelijk om begrip te hebben indien u bestelling later dan verwacht verwerkt of bezorgd wordt.


Voor bestellingen met een waarde boven de  € 75,00  verzenden wij geheel gratis. Bij bestellingen onder de € 75,- brengen wij verzendkosten in rekening.


Retour zenden

Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië staat garant voor een hoge kwaliteit koffie en thee soorten, ook vermelden wij een uitgebreid product informatie per artikel zodat u weet wat u koopt, mocht u daarna toch nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Mocht een artikel toch niet voldoen zoals beloofd of door een defect, dan mag u deze altijd compleet, ongebruikt en in de originele verpakking retour zenden. Wij zullen na controle van deze artikelen het bedrag naar u overmaken. De kosten van het retour zenden zijn echter wel voor uw eigen rekening.

Let op, etenswaar of koffie en thee kunnen i.v.m. hygiëne niet worden geretourneerd. (Uiteraard wel als het product bedorven of niet naar behoren is aangekomen)

Neem voor alle gevallen van retour zending contact met ons op via e-mail zodat wij uw pakket verwachten en de afhandeling in gang kunnen zetten.