Gelegen in Doetinchem

Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië

Koffiebranderij Venetië is in 1999 als klein winkeltje begonnen in de Walstraat in Doetinchem. 17 jaar later is het kleine winkeltje verhuisd naar de Heezenstaat (80 meter verder) en uitgegroeid tot een speciaal zaak in koffie, thee en aanverwante. In de wijde omgeving bekend vooral om de wekelijks in de winkel vers gebrande Arabica bonen en de ruime sortering (meer dan 300) losse theesoorten. 

Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië is meer dan een winkeltje in koffie en thee, Als u onze website doorloopt zult u zien, mede door de vele sfeerfoto’s dat ons assortiment te groot is om zelfs, kort samen te vatten.

Het is u dan ook zeer aan te raden om onze winkel eens te bezoeken, u bent van harte welkom. Mocht u met de auto komen dan kunt u het beste in de Catharina garage parkeren daarna is het nog 100 meter lopen naar onze Koffiebranderij & Theepakkerij. De laatste zondag van de maand is het koopzondag en is het (ook in de garage) gratis parkeren.

Zoals u op de sfeer foto’s al kunt zien, is onze winkel nostalgisch ingericht maar ook wij gaan met de tijd mee, want als u geen tijd heeft om eens langs te komen dan kunt altijd hieronder virtueel onze winkel bekijken.

Geen tijd om langs te komen? Kom even online binnen kijken!

Klik op de pijlen om rond te lopen in onze winkel.