Webshop

Omschrijving

Van de meer dan 250 theesoorten die Theepakkerij Venetië in zijn assortiment heeft, is de "Té Sano" de meest verkochte thee. Deze "Té Sano" (Italiaans voor "gezonde thee") is een samenstelling van onderstaande soorten die stuk voor stuk een goede werking op het lichaam en geest geven.

De "Té Sano" is gekoeld ook heerlijk te drinken. Deze thee hebben wij enkele maanden laten testen door proefpersonen die na enkele weken al aangaven zeer tevreden te zijn over de goede resultaten. Wij horen ook graag uw mening over deze thee.

Dosering: 1-2 volle theelepels

Temperatuur: 100 °C

Zettijd: 8-9 minuten

Samenstelling:

Verbena:

Bevordert de spijsvertering, heeft een pijnstillende werking en helpt te ontspannen.

Brandnetel:

Brandnetels zitten vol mineralen zoals ijzer, silica, kalium, calcium, mangaan, en de vitaminen A, B, C, E en K. Bovendien bevat brandnetel ook mierenzuur, histamine en chlorofyl. Allemaal stoffen die bijzonder heilzaam zijn voor lichaam en geest.

Munt:

Munt heeft een goede werking op maag en darmen, is goed bij griep (verkoudheid) omdat het ontspannend is voor de spieren. Ook bevordert munt de eetlust en helpt het goed als je een kop muntthee drinkt voor een reis wanneer je last hebt van reisziekte.

Kamille:

Kammille kan gebruikt worden als thee tegen buikpijn, in gorgeldrank, of als mondspoeling.

???? thee:

Ook zit er nog een theesoort in die wij geheim houden. Deze heeft ook een positieve werking.

De bovenstaande theesoorten zijn ook los verkrijgbaar bij Koffiebranderij & Theepakkerij Venetië.

€ 4.29

Té Sano - 100 gram

Op voorraad
Artikel Nr: 494
  • Een heerlijke kruiden thee Verbena,