Nieuws rondom het coronavirus

Via deze pagina willen wij u op de hoogte houden van de vervelende toestand die het hele land momenteel in de houdgreep heeft, wat onze winkel betreft.

OPENINGSTIJDEN,

Hopelijk begrijpt u dat het voor ons nu ook onzekere tijden betreft kunnen wij,  mogen wij… of willen wij zelf nog wel open blijven, ook wij hebben en nemen onze verantwoording naar onze klanten, collega’s en naar ons zelf.

Het Binnenstadbedrjif Doetinchem (BBD) heeft geprobeerd om alle winkels op een lijn te krijgen wat de openingstijden betreft, helaas is dit niet gelukt. Mede daarom hebben wij besloten om de komende tijd onze openingstijden zelf aan te passen.

Ons advies is om voordat u naar onze winkel komt even onze site te raadplegen.                                        

Aangepaste openingstijden van dag tot dag:                                                                                                                                                                                                                   

Vrijdag            27 maart      10.00-16.00

Zaterdag        28 maart      10.00-17.00

Maandag        30 maart       gesloten

Dinsdag         31 maart      10.00-16.00

Woensdag       1 april        10.00-16.00

Donderdag      2 april        10.00-16.00

Vrijdag            3 april         10.00-16.00

Dus geen koopavond en koopzondag     

Deze aangepaste tijden neemt zeker niet weg dat wij en zeker naar onze trouwe relaties of voor de vele mensen die nu niet op de normale manier kunnen    winkelen graag een extra service willen aanbieden, denk bijvoorbeeld aan een bezorg service of dat u op bepaalde tijden (buiten onze openingstijden) uw bestelling kunt afhalen in onze winkel.

U kunt ook uw bestelling al telefonisch of per mail aan ons doorgeven dan zorgen wij dat deze op een afgesproken tijd klaar staat.

Wilt u liever alleen in onze winkel zijn bijvoorbeeld voor een uitleg van een koffiemachine, ook dan maken wij graag een afspraak buiten de openingstijden  om.

Heeft u nog vragen of mocht het om welke reden dan ook niet mogelijk zijn dat u naar onze winkel kan komen doe dan eventjes een belletje 06-12386910 of een mail naar info@koffiebranderijvenetie.nl Wel graag via deze link en niet via de link elders op deze website?  Dan zoeken wij samen naar een passende oplossing.

Indien u normaal via onze webwinkel een bestelling plaats wat uiteraard ook mogelijk is dan kan het zijn dat het systeem verzendkosten berekent, dus in uw belang graag via mail.

Wij wensen onze klanten en medewinkeliers alle gezondheid toe!